Menu
  • +31 (0)6 - 22 42 15 72
  • nasla@mediator-twente.nl
  • www.mediator-twente.nl

Over mij

Werkwijze en stijl

Nasla Wevers

Mediator Twente

linkedinn

Werkwijze en stijl

Ik ben Nasla Wevers. De rol van mediator past goed bij mij als persoon, bij mijn werkervaring en bij mijn talenten. Mensen gaan makkelijk met mij in gesprek; ze voelen zich snel vertrouwd. Ik kan goed luisteren en ‘tussen de regels door lezen’. Met een goede analyse breng ik structuur aan en maak ik chaotische conflictsituaties behapbaar. Doordat ik zaken van meerdere kanten belicht, kweek ik meer begrip voor de standpunten van beide partijen. Ik ben een nuchter persoon en mijn werkwijze is laagdrempelig, praktisch en oplossingsgericht. Hierbij zijn empathie, respect en wederzijds vertrouwen mijn voornaamste uitgangspunten.

Hulpverlening

Vanaf 2004 werk ik in de hulpverlening. In eerste instantie in de jeugdhulpverlening en nu in de psychiatrie. Dit naast mijn werkzaamheden als mediator. Mijn streven is altijd zaken helder te krijgen, structuur aan te brengen en de zelfredzaamheid van mensen te vergroten.

Gekwalificeerd mediator

Als MfN-registermediator* (met de accreditatie familiemediation) werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en gedragsregels. Ik richt me op individuele personen en groepen mensen die verwikkeld zijn in een (lastig) conflict.
Het doel is de gesprekken zo te faciliteren dat partijen weer mogelijkheden zien, weer vooruit kijken en naar ieders tevredenheid aan oplossingen werken.

*Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators (voorheen NMI-registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.